b-674

Pijamale Mama Copil (3 produse)


Set pijamale mama copil in doua culori cu imprimeu
%
SET

Set pijamale mama copil in doua culori cu imprimeu

PRP: 37500 lei

18750 lei
Set pijamale mama copil roz cu imprimeu
%
SET

Set pijamale mama copil roz cu imprimeu

PRP: 32500 lei

19500 lei
Set pijamale mama copil lila cu imprimeu
%
SET

Set pijamale mama copil lila cu imprimeu

PRP: 37500 lei

22500 lei

Începând din prima zi de viață, copiii îi urmăresc pe părinți non-stop, învățând de la ei totul. Una din cele mai eficiente metode de a crea o legătură între mamă și copilul ei, fie fată sau băiat, este de a avea haine identice. Acest lucru ajută la creșterea încrederii copilului, dar și la dezvoltarea comunicării dintre părinți și copii. 

 

Dacă ținuta identică este de cele mai multe ori abordată ziua, la evenimente sau chiar la o simplă plimbare, aceasta se poate adapta inclusiv la culcare, când întreaga familie este acasă. De aceea, îți recomandăm un set de pijamale pentru familie, perfect adaptat pentru un somn liniștit.

 

Seturile de pijamale vin în mai multe variante, în funcție de ceea ce tu și familia ta preferați: 

  • Poți găsi pijamale cu mânecă scurtă sau lungă, pantaloni lungi sau scurți. 
  • Pentru că știm că puțină culoare nu strică, îți punem la dispoziție multe nuanțe și imprimeuri diferite.
  • Unul din materialele pe care le folosim este catifeaua. Foarte plăcută la atingere și cu aspect lucios și atrăgător, catifeaua este recomandată în sezonul rece prin capacitatea ei de a menține căldura.
  • În cazul în care dorești un material potrivit pentru sezonul cald, îți recomandăm asocierea dintre bumbac și poliester din pijamalele oversize.


Site-ul hainedevis.ro vine în ajutorul tău și al familiei tale, oferind numeroase variante de pijamale. Cu siguranță, după ce vei descoperi produsele noastre, somnul va fi mult mai plăcut!