Despre Noi - Hainedevis.ro

 

Bine ai venit pe Hainedevis.ro, magazin de haine online, la care pasiunea pentru moda si promovarea stilului vestimentar prin creatiile proprii de treninguri de familie, rochii dama, rochii mama fiica, treninguri copii iti confera un plus de stil si confort.

Pentru ca moda este considerata principalul nostru escapism din viata cotidiana, Hainedevis.ro o aduce mai aproape de tine, atat printr-un site prietenos, cat si prin intermediul paginii de Facebook Haine De Vis, unde am construit o comunitate de prieteni pasionati de trendurile momentului in materie de haine online. 

Mai mult, avem creatii care ne poarta semnatura, pentru a scoate in evidenta atat frumusetea si sezualitatea fiecarei femei, indiferent de forma corpului, dar ne diferentiem si prin gama de produse de familie, de cuplu, mama copil, tata copil, prin posibilitatea de a cumpara seturi identice pentru toata familia. Totodata aducem si produse de calitate de la alti furnizori, care respecta standardele noastre in materie de calitate si tendinte, incercam sa iti surprindem privirea cu modele unice, in trend, din materiale de calitate, pentru ca orice obiect vestimentar (rochii dama, rochii mama fiica, treninguri, salopete dama etc.) sa fie indraznet, confortabil, chic, cu un design aparte.

Entusiasmul este starea noastra naturala de spirit, prin care ne dedicam cu profesionism clientilor care doresc sa achizitioneze cele mai cool haine online. In fisa postului, prioritara este urmarirea tendintelor din moda internationala, pentru a va putea rasplati pe deplin alegerea si fidelitatea. 

Atentia la detalii si intelegerea dorintelor publicului cumparator, ne permit sa va oferim o larga varietate de haine pentru dama, plus size, copii, barbat, dar si seturi pentru toata familia, adaptate oricarui moment al zilei. 

Inca de la lansarea Hainedevis.ro, magazin de haine online, ne-am propus sa livram produse vestimentare pe placul clientilor nostri, avand mereu in vedere calitatea, tendintele si influentele din moda, dar pastrand lejeritatea de adaptare a hainelor, in orice moment al zilei. 

Alaturi de clientele noastre construim relatii bazate pe incredere, le respectam dorintele si in fiecare zi le venim in sprijin cu noutati. 

Prin comercializarea celor mai moderne haine pentru dama, plus size, copii, barbat, dar si seturi pentru toata familia, ne propunem sa transformam shopping-ul online intr-o experienta captivanta si de neuitat. Astfel, magazinul nostru de haine online este deschis non-stop si venim in intampinarea ta cu sfaturi de specialitate si consiliere vestimentara gratuita. 

Mai mult, in fiecare zi te asteptam cu reduceri consistente la intreaga gama de haine pentru dama, plus size, copii, barbat, dar si seturi pentru toata familia, pentru ca tu sa te bucuri de preturi accesibile. 

Suntem atenti la orice detaliu si stim cat de importanta este calitatea pozelor. Prin urmare avem propriul fotograf care are grija sa evidentieze cat mai bine tinutele create, ca tu sa fii sigura ca sunt identice in realitate cu cele din pozele oficiale. 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 26.01.2023