Cum Cumpar - Hainedevis.ro

Bine ati venit la Shopping pe HainedeVis.ro !

 

Cum puteti comanda?

 

1. Online

Direct pe siteul www.HainedeVis.ro prin intermediul "Cosului de cumparaturi" 

• Pasul 1. Selectati produsul preferat, alegeti marimea dorita, si apasati butonul "Adauga in Cos". Puteti vizualiza oricand produsele adaugate si totalul comenzii verificand cosul de cumparaturi. 

• Pasul 2. Pentru a finaliza comanda, dati clic pe ”cosul de cumparaturi", si completati cu atentie datele de pe pagina, alegeti metoda de plata si pe cea de livrare, iar apoi apasati pe " Finalizeaza Comanda"

 

2. Telefonic 

Puteti comanda telefonic sunand cu incredere la unul dintre numerele noastre de telefon: 

Telefon: 0374341040

De luni pana vineri intre orele 9:00 si 17:00

 

3. Facebook

Puteti comanda de asemenea si pe Facebook, foarte simplu si la indemana. Doar trimiteti-ne un mesaj privat in care sa specificati produsul sau produsele dorite si marimea alaturi de adresa si datele dumneavoastra de contact. Unul dintre operatorii nostri va va suna pentru confirmarea telefonica a comenzii, iar aceasta va ajunge in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

 

4. Email 

Puteti comanda si prin E-mail, foarte simplu. Trimiteti un mesaj catre [email protected] in care sa mentionati produsele dorite (numele produsului si marimea) si datele de livrare: nume, adresa completa si numarul de telefon. Un operator va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 26.01.2023