Bine ati venit la Shopping pe HainedeVis.ro !

 • Online

  Direct pe siteul www.HainedeVis.ro prin intermediul "Cosului de cumparaturi"

  Pasul 1. Selectati produsul preferat, alegeti marimea dorita, si apasati butonul "Adauga in Cos". Puteti vizualiza oricand produsele adaugate si totalul comenzii verificand cosul de cumparaturi.

  Pasul 2. Pentru a finaliza comanda, dati clic pe ”cosul de cumparaturi", si completati cu atentie datele de pe pagina, alegeti metoda de plata si pe cea de livrare, iar apoi apasati pe " Finalizeaza Comanda"

 • Telefonic

  Puteti comanda telefonic sunand cu incredere la unul dintre numerele noastre de telefon:

  Fix (031) 4377.461
  Orange 0749.654.173
  Telekom 0764.035.048

  zilnic intre orele 09:00-18:00, inclusiv in weekend.

 • Facebook

  Puteti comanda de asemenea si pe Facebook, foarte simplu si la indemana. Doar trimiteti-ne un mesaj privat in care sa specificati produsul sau produsele dorite si marimea alaturi de adresa si datele dumneavoastra de contact. Unul dintre operatorii nostri va va suna pentru confirmarea telefonica a comenzii, iar aceasta va ajunge in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

 • Email

  Puteti comanda si prin E-mail, foarte simplu. Trimiteti un mesaj catre office@hainedevis.ro in care sa mentionati produsele dorite (numele produsului si marimea) si datele de livrare: nume, adresa completa si numarul de telefon. Un operator va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.